Coaching palvelut

Bossan monipuoliset coachingpalvelut muotoutuvat asiakkaiden todellisten tarpeiden mukaan. Oli sitten käsissäsi akuutti ongelmatilanne joka vaatii välitöntä sparrausta tai henkilökohtainen kehittymistarve joka vaatii aikaa ja pitkäkestoisuutta – meiltä saat avun. Ratkaisumme ovat aina yksilöllisesti suunniteltuja ja toteutettuja.


onlineCoaching

– PIKA-APU ARJEN ONGELMIIN –

Ratkaisusi silloin kun edessä on ongelma, joka pitää ratkaista nopeasti ja ulkopuolista sparrausta tarvitaan avuksi. OnlineCoaching on nopea ja tehokas keino. Joskus yksikin coaching-kerta voi riittää ongelmasi ratkaisuun, mutta prosessia on helppo myös jatkaa sinun tarpeesi mukaan. Välineinä toimivat puhelin, Skype, WebEx tai asiakkaan käytössä oleva muu verkkokokousväline.


peiliCoaching

– KEHITTYMISTÄ AIDON PALAUTTEEN POHJALTA –

Peili-käyttäytymisprofiili yhdistettynä coachingprosessiin tuo kehittymiseen lisää syvyyttä. Peili antaa sinulle aidon palautteen käyttäytymistyylistäsi valitsemiltasi viideltä työkaverilta tai yhteistyökumppanilta ja näin coachingprosessissa päästään tehokkaammin ja syvemmälle kehittymisen polulle. Peili tuo lisäarvoa kaikkeen mikä liittyy ihmisten väliseen vuorovaikutukseen – esimiestyöhön, tiimityöhön, projektin johtamiseen, myyntiin, asiakaspalveluun. Peili tuo sokeat pisteesi näkyväksi.


räätälöity yksilöCoaching

– TAVOITTEELLINEN KEHITYSPOLKU –

Yksilöllisesti rakennettu ohjelma, joka käynnistyy maksuttomalla alkukeskustelulla ja kehittymistavoitteen kartoittamisella. Yksilöcoaching sopii kaikille ammattiryhmille – esimerkiksi myyjille, asiantuntijoille, projektipäälliköille, johtajille – mutta yleisin käyttötapa on esimiesten coaching. Kun esimies pysähtyy arvioimaan omaa esimiestoimintaansa, oivaltaa jotain uutta omasta toiminnastaan ja tekee konkreettisia muutoksia toimintatapoihinsa, koko työyhteisö hyötyy. Esimiesten coaching on siten paljon muutakin kuin sijoitus yksittäiseen esimieheen.

Peili-profiili voidaan ottaa mukaan tehostamaan yksilöllistä kehittymistä. Peilistä henkilö saa aidon palautteen alaisilta, työkavereilta tai yhteistyökumppaneilta, jolloin omat sokeat pisteet tulevat näkyviksi ja päästään nopeammin keskustelemaan kehittymistavoitteista.